Idén, március végén találkoztak a projektpartnerek Ptujban, Szlovéniában, ahol átbeszélték a projekt haladását és a következő feladatokat. Lezajlottak az előzetes vizsgálatok az építésenergetikai szabályozások tekintetében, megtörtént az iskolák kiválasztása, elkezdődött és részben megvalósult a felmérésük. Elkezdődött az energetikai szekértőket segítő mobilalkalmazás kidolgozása, World Café találkozókat tartottak szakértők és érdeklődők részére, megtárgyalták a finanszírozási modellek alkalmazását, átbeszélték az iskolai auditok eredményeit.

 

 

 

2019.04.05. 

  • Projekttalálkozót tartott a partnerség
  • Projekttalálkozót tartott a partnerség

 

Február 21-22-én Graz városában került megrendezésre a FEEDSCHOOLS projekt partnerségi találkozója, ahol a partnerek megvitatták az elmúlt időszak történéseit, valamint a következő időszakban várható feladatokról is egyeztettek.

Az elmúlt időszakban kiválasztásra került a projektben meghatározott paramétereknek megfelelően szükséges 8 db iskola. Az iskola kiválasztásnál fontos szempontok voltak, hogy az intézmény épülete feleljen meg a projektben meghatározott kritériumoknak: rendelkezzen tantermekkel, tornateremmel és étkezdével is. Az iskolák kiválasztását követően az intézménygazdák bevonásával és azok információ szolgáltatásával, a jövőben elkészülnek az iskolák előzetes műszaki és gazdasági felmérései.

 

2018.03.21.

  • Grazi projekttalálkozó volt a FEEDSCHOOLS projektben
  • Grazi projekttalálkozó volt a FEEDSCHOOLS projektben

ZMVA Facebook  ZMVA Instagram  ZMVA Youtube

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


harommillio.hu

Pályázatok:
Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light


SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...