Az Enterprise Europe Network az egyetlen, az Európai Bizottság Vállalkozási és Ipari Főigazgatóság által létrehozott vállalkozásfejlesztési hálózat, amely a kis és középvállalkozások üzletfejlesztési törekvéseit szolgálja az unióban.

Milyen szervezetek alkotják a hálózatot?

Az új hálózat a korábbi, szintén a Bizottság által támogatott Euro Info Központ (EIC) és Innováció Közvetítő Központ (IRC) hálózatok tapasztalataira építve, tevékenységeik összevonásával jött létre, ezzel egységesítve a két hálózat egyaránt magas színvonalú szolgáltatási palettáját.

Az Enterprise Europe Network hálózatot több, mint 500 szervezet alkotja, az egyes országokban működő kereskedelmi kamarák, regionális fejlesztési ügynökségek és egyetemi technológia központok hálózatának 4000 naprakész szakértője áll a vállalkozások rendelkezésére Európában 38, Európán kívül 16 országban.

További videók

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk a magyar kis és középvállalkozások számára?

Üzletfejlesztés karnyújtásnyira

Európa és az ország bármely pontján is fordul a kis és középvállalkozás hálózatunk tanácsadójához, mindenhol a teljes Enterprise Europe Network tudása, kapcsolatai és szakértelme segíti őt vállalkozása fejlesztésében:

- Az uniós piacra lépés támogatása

A hozzánk forduló kkv-k az uniós piacon való aktív részvételét elősegítő információs rendezvények, cégre szabott tanácsadás, belföldi és külföldi üzletember találkozók szervezése, üzleti partnerkereső adatbázis működtetése.

Segítség az új potenciális kereskedelmi partnerek felkutatásában, az új piacokon való megjelenésben, tájékoztatás az Európai Unióban folyó tevékenységekről és lehetőségekről.

- A technológia-transzfer támogatása

A technológia-transzfert, az innovációt, és ezen belűl a kkv-k versenyképességének növelését célzó szolgáltatások:

  • Innovációs "brokerage eventek", konferenciák, technológia-transzfer rendezvények szervezése, technológia transzfert elősegítő adatbázis működtetése.
  • Tanácsadás a szellemi tulajdonjoggal, szabványokkal és az innovációhoz kapcsolódó más uniós szabályozásokkal kapcsolatban.

- Az EU kutatás fejlesztési programjaiban való részvétel támogatása

Az Európai Unió kutatás-fejlesztési keretprogramjában, a H2020-as pályázatokban való részvételt támogató szolgáltatások: nemzetközi partnerkeresés, pályázatíró rendezvények.

A hálózat - egyedülálló módon - kétoldalú kommunikációt biztosít a vállalkozások és az Európai Unió döntéshozói között, biztosítják a nézetek cseréjét mindkét irányban.

   
EEN Magyarország honlapja EEN központi honlapja
  • Enterprise Europe Network
  • Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:




ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás





ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 






Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...