B-Light - Tájékoztató fórum és vállalkozói találkozó

Május 3-án tartja következő tájékoztató fórumát, valamit potenciális együttműködő vállalkozások találkozóját a B-Light projekt Zalakaroson.

A projekt keretében vállalkozások 75 %-os vissza nem térítendő támogatási lehetőséget vehetnek igénybe nyertes pályázat esetén.

Az „Interreg V - A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020” kereteiben megvalósuló projektben minden vállalkozó által beadott pályázatnak ( Light Projektnek) legalább egy partnert kell tartalmaznia a határ mindkét oldaláról.

A Light Projektben minimálisan elvárt együttműködési szint három fő elemet, újítást jelent:

A Light Kedvezményezettek azok a kedvezményezett KKV-k, akiket a kétfordulós kiválasztási folyamat során (Felhívás a Light Koncepciók benyújtására és Felhívás a Light Projekt Javaslatok benyújtására) kiválasztanak arra, hogy támogatást kapjanak a Konstrukcióból.

A pályázó Light Kedvezményezettek a Magyarország Horvátország Együttműködési Program programterületén regisztrált vállalkozók vagy működő telephellyel rendelkező vállalkozók kell, hogy legyenek.

A Light Partnernek a 651/2014/EU Rendelet 1-es mellékletében meghatározott kis- és középvállalatok (KKV-k) kategóriájába kell tartoznia.

Ha felkeltette érdeklődését a pályázati lehetőség, és/vagy szívesen részt venne a zalakorosi rendezvényen részletes tájékoztatásért keresse a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál Horváth Petrát, a +36/30-396-6806 telefonszámon vagy a petra.horvath@zmva.hu e-mail címen. 

2018.03.27. 

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...