Széchenyi Kártya Program lehetőségek a ZMVA-nál

 

 

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

 

Minden cég életében előfordulnak váratlanul felmerülő kiadások, vagy kihagyhatatlan, új üzleti lehetőségek. Rugalmas, gyors és egyszerű megoldást kínál napi pénzügyei kezelésére a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel!

* A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel (a továbbiakban: folyószámlahitel) évi nettó ügyleti kamata az ügyfelek által ténylegesen fizetendő kamat mértékét jelenti, amely az ügyleti kamat bázisát jelentő 1 havi BUBOR és az ahhoz tartozó kamatfelár - jelenleg 4%/év - összege csökkentve az állami kamattámogatás mértékével (amely jelenleg 1 % és 10 millió forint hitelösszegig jár). A megjelenített évi nettó ügyleti kamat meghatározása a tájékoztató anyag készítésekor érvényes - 2017. június 30-i MNB által közzétett - 1 havi BUBOR (0,15 %) alapulvételével történt.

 

Széchenyi Forgóeszközhitel

 

Az egyszerűen elérhető és rugalmasan használható, államilag támogatott Széchenyi Forgóeszközhitellel könnyedén biztosíthatja a vállalkozása számára szükséges árukészletek, alapanyagok finanszírozását.

* A Széchenyi Forgóeszközhitel (a továbbiakban: hitel) évi nettó ügyleti kamata az ügyfelek által ténylegesen fizetendő ügyleti kamat mértékét jelenti, amely az ügyleti kamat bázisát jelentő 1 havi BUBOR és az ahhoz tartozó kamatfelár - jelenleg 5 %/év - összege csökkentve az állami kamattámogatás (jelenleg 3 %) mértékével. A megjelenített évi nettó ügyleti kamat meghatározása a tájékoztató anyag készítésekor érvényes - 2017. június 30-i MNB által közzétett - 1 havi BUBOR (0,15%) alapulvételével történt.

 

Széchenyi Beruházási Hitel

Olcsó forrást szeretne vállalkozása fejlesztéséhez, bővítéséhez, eszköz-, gépbeszerzéshez, korszerűsítéshez?

* A Széchenyi Beruházási Hitel (a továbbiakban: hitel) évi nettó ügyleti kamata az ügyfelek által ténylegesen fizetendő ügyleti kamat mértékét jelenti, amely az ügyleti kamat bázisát jelentő 1 havi BUBOR és az ahhoz tartozó kamatfelár - jelenleg 4,5 %/év - összege csökkentve az állami kamattámogatás (jelenleg 5 %) mértékével. A megjelenített évi nettó ügyleti kamat meghatározása a tájékoztató anyag készítésekor érvényes - 2017. június 30-i MNB által közzétett - 1 havi BUBOR (0,15 %) alapulvételével történt.

 

Legyen Ön is részese a minden eddiginél kedvezőbb Széchenyi Kártya Programnak!

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A részletes feltételeket a Széchenyi Kártya Program (a továbbiakban: Program) valamennyi hitelterméke esetében a KAVOSZ Zrt. mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata és mellékletei tartalmazzák, amelyek megtekinthetők a www . kavosz . hu weboldalon. A Programban a KAVOSZ Zrt., mint kezelő szerv és a Program működtetését, valamint a hitelkérelmek befogadását végző társaság jár el; a hitelbírálatra, pozitív hitelbírálat esetén a hitelszerződés megkötésére, a hitelnyújtásra a Programhoz csatlakozott és a hiteligénylő vállalkozás által választott hitelintézetnél kerül sor.

További információk:

ZMVA Facebook  ZMVA Instagram  ZMVA Youtube

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


harommillio.hu

Pályázatok:
Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light


SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...