Jó gyakrolatok a kis- és középvállalkozások fejlesztésében

Az IRIS-projekt keretében a projektpartnerek azonosították azokat a jó gyakorlatokat, melyek az innováció elősegítése során osztrák és magyar kis- és középvállalkozásoknál már beváltak. A partnerek a meglévő tapasztalatokra támaszkodnak és folyamatosan megvitatják és kicserélik a vállalkozásokkal ezeket a jó gyakorlatokat. Éppen ezért rendszeresen megrendezésre kerülnek a “Good Practice Transfer Events” (Jó Gyakorlatok Transzfer Események), melyet utoljára Fürstenfeldben tartották.

A jó gyakorlatok között találhatóak a vállalkozói szellem támogatását szolgáló regionális stratégiák mint pl. „Jó Ötletek Burgenland“ vagy a KKV-k innovációs képességének növellését szolgáló elismert eszközök mint pl. a jövő témája Ambient Assisted Living (AAL). Egyéni megbeszélések illetve nyilvános rendezvények során a vállalkozók informálódhatnak arról, hogyan tudják ezeket a jó gyakorlatokat például az innováció elősegítésében alkalmazni. Ezen felül a projektpartnerek kapcsolatban vannak a döntéshozókkal és az intermedierekkel annak érdekében, hogy ott, ahol szükség van rá, a jó gyakorlatokat új régiókba is transzferálják ill. vállalkozásoknak kínálják.

Amennyiben Ön is alkalmazná vállalkozásában az összegyűjtött jó gyakorlatokat, úgy az IRIS-projektpartnerek segítenek Önnek. További információk illetve a jó gyakorlatok gyűjteménye elérhető a www.eu-locations.info honlapon.

          


 

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...