EEN követünk vállalkozása vezeti a klaszter faipari projektjét

A Nyugat-dunántúli régió Enterprise Europe Network követe, Pakainé dr. Kováts Judit, vállalkozásával - mint a Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter menedzsment szervezetével - 2017. májusában indította a nyertes INTERREG AT-HU INNOWOOD elnevezésű projekjüket, melynek átfogó célja az osztrák-magyar határtérségben a fa- és bútoripari KKV-k innováció alapú nemzetközi versenyképességének erősítése.

A projekt elemei:

Az InnoWood projekt keretében ősszel egynapos tanulmányutat szerveztek Ausztriába, Stájerországba. A tanulmányúton 19 vállalkozó és egyetemi hallgató vett részt.

 

A tanulmányút célja a határ két oldalán működő fa- és bútoripari szektor KKV-i közötti üzleti bizalom megalapozása, valamint a KKV-k kutatás és fejlesztés terén szerzett tudás- és tapasztalatcseréje, jó gyakorlatok és innovációk megismerése volt.

 

 

 

A 2018. tavaszán az Enterprise Europe Network segítségével újabb 4 napos tanulmányutat szerveznek Olaszországba, amelynek fő célja a Milánói Bútorkiállítás megtekintése, illetve észak-olaszországi bútor- és faipari cégek meglátogatása tapasztalatszerzés céljából.

2017.12.21. 

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...