A nyugat-dunántúli Enterprise Europe Network Követ a 2013-as évben a győri székhelyű Attrecto Zrt. vezérigazgatója, Kiss Gergely.

A vállalkozás bemutatkozó anyaga megtekinthető itt.

Az Attrecto Zrt. Magyarország legnagyobb okostelefon szoftverfejlesztője. Az Enterprise Europe Network irodával 2011-ben vették fel a kapcsolatot, amelynek eredményeként a vállalkozás saját Enterprise Europe Network  innovációs profilja segítségével új nemzetközi üzleti partnert találhatott.

A Hálózat segítségével az Attrecto Zrt. részt tudott venni több nemzetközi üzletember találkozón (többek között Kínában és Törökországban), valamint további nemzetközi szakvásárokon és üzletember találkozókon (CeBit Hannoverben, Mobile World Congress Barcelonában) terveznek részt venni a közeljövőben a Network segítségével.

Az eredményes külföldi reprezentáció eredményeként az Attrecto Zrt. sikeres üzleti megállapodást kötött egy kínai vállalkozással és jelenleg is aktív kapcsolatban vannak több külföldi vállalkozással is. Az Attrecto Zrt. a kialakított nemzetközi kapcsolatokon túl folyamatos tájékoztatást kapott nemzetközi pályázati lehetőségekről is.

2013.05.16

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...