Gerencsér Diána

Egyéni vállalkozó telephelybővítése Zalaegerszegen

2012.01.26.

Gerencsér Diána egyéni vállalkozó műhely-vásárlásári pályázata 4 millió forint vissza nem térítendő és 4,1 millió forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiíráson. A 9 millió forint összköltségű beruházásból ingatlant vásárolt.

A vállalkozás – egy zalaegerszegi, belvárosi kulcsmásoló és cipőjavító üzlet – évek óta sikerrel képviseli magát a helyi piacon, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A vállalkozás eddig egy kicsi, 20m2-es üzlethelyiségben működött, ahol a folyamatos profilbővülés következtében már nem lehetett a helyigényes munkákat megfelelően elvégezni. Az Új Széchenyi Terv pályázata lehetőséget adott arra, hogy az üzlethelyiség közelében a vállalkozás egy új műhelyhelyiséggel is bővülhessen.

A megvásárolt, 66 m2-es ingatlan elegendő helyet biztosít az átvett munkák tárolására, a nagyobb méretű munkadarabok feldolgozására, és az új profilként megvalósuló bőr ajándéktárgy készítés számára is.

A kibővült tér lehetőséget biztosított az új sportszerjavítási tevékenység bevezetésére, olyan nagyobb tárgyak javítására, mint bordásfalak, zsámolyok röplabdaháló és ugrószőnyegek. Az azonnali javításokra várakozó ügyfelek pedig kulturált körülmények között várakozhatnak.

A 9 millió forint összköltségű beruházásnak köszönhetően a vállalkozás olyan új tevékenységekkel bővülhetett, melyek jelentős mértékben hozzájárulnak fejlődéséhez, piaci pozíciói megerősítéséhez. A támogatások nélkül, puszta önerőből egy kisvállalkozás nem lett volna képes erre a fejlődésre.

Kapcsolat:
Gerencsér Diána.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Ady Endre utca 31.
E-mail: gerencser.diana[at]gmail.com
www.ujszechenyiterv.gov.hu


A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. 

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...