Czotter Tésztaüzem

Állami támogatással fejlesztette eszközeit a sümegi Czotter Tésztaüzem

2012.02.02.

Az Új Széchenyi Tervre benyújtott sikeres pályázata révén, jelentős állami támogatással fejlesztette sümegi tésztaüzemének eszközállományát Czotter Károly egyéni vállalkozó. A 3 090 000 millió forintos összköltségvetésű beruházásból a vállalkozó 1.390.500 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében, melyet ugyanennyi millió forint visszatérítendő támogatott hitel egészített ki.

Minden vállalkozásnak létérdeke, hogy folyamatosan fejlessze személyi és eszköz állományát. Ezt tartotta szem előtt Czotter Károly egyéni vállalkozó, amikor 2011. novemberében pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv Kombinált Mikrohitel programjára. A Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a MAG Zrt. közreműködésével a pályázati támogatás sikeresnek bizonyult, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2011. december 22-én a nettó 3.090.000 forint összköltségvetésű projektet 1.390.000 forint állami támogatásban részesítette.

A GOP-2.1.1-11/M-2011-1494 számú pályázatban megfogalmazott terveknek megfelelően a sümegi tésztaüzem technikai eszközállományát több új berendezéssel is fejlesztették.

- Az állami segítség eredményeként a piacon elérhető technológiák közül a legjobbat tudtam választani – jelezte Czotter Károly. – Ezért esett a választásom a számomra költséghatékonyság, megbízhatóság és minőség szempontjából is legjobbat nyújtó Linx TT5-ös digitális hőfóliás nyomtatóra, melyet a Printec BB Kft-től szereztünk be. Emellett a beruházás keretében egy MR-25-ös vágóegységet és egy TL1-es tasaklezáró gépet is vásároltunk.

A fejlesztés eredményeként Czotter Károly sümegi tésztaüzemében a csomagolást és a termékjelölést már a legkorszerűbb technológiák segítségével valósítják meg, mely a vállalkozásnak nem csak a jelenlegi létszámának megőrzését teszi lehetővé, de a meglévő partnerei mellett új piacok megszerzésére is lehetőséget ad.

Kapcsolat:
Czotter Tésztaüzem.
Cím: 8330 Sümeg, Vadrózsa u. 22.
E-mail: czotterk[at]citromail.hu
Honlap: www.czotterteszta.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu


A projektek az Európai Unió támogatásával valósulnak meg. 

Enterprise Europe Network

Fiatal vállalkozók:


nyugatdunantul.mva.hu

Pályázatok:
ZMVA a Facebook-on

Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium

Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter

B Light

ZMVA Bemutatkozás

ZMVA Bemutatkozás

SME Week 2012

VOSZ 


ZEGTV


gyakorlatihelyek.hu

 


        
 


Ügyfélfogadás:

Előzetes telefonos időpont egyeztetéssel a 92/310-800-as telefonszámon.

Hétfő, Kedd, Szerda,
Csütörtök: 8.00–16.00h.
Péntek: 8.00–14.00h.

  Povered by webskimo  ...